Local Boys Velsen verwelkomt Sleepdienst J.J. Heida & Zn. B.V. als hoofdsponsor. 

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Marco Heida van Sleepdienst J.J. Heida & Zn. B.V. zich heeft aangesloten als de nieuwe hoofdsponsor van Local Boys Velsen. Marco onderkent de potentie van Local Boys Velsen om jonge Velsense voetbaltalenten meer uitdaging te bieden naast de trainingen en wedstrijden bij hun eigen verenigingen. 


Sleepdienst J.J. Heida & Zn. B.V. heeft een rijke geschiedenis in de maritieme sector. Als een van de toonaangevende namen in de maritieme dienstverlening in de gemeente Velsen, staat het bedrijf bekend om zijn betrouwbaarheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Hun vloot van sleepboten en hun hooggekwalificeerde team zijn altijd paraat om te assisteren bij diverse maritieme behoeften.


Deze samenwerking gaat echter verder dan alleen het ondersteunen van onze stichting. Het vertegenwoordigt een verbintenis om het lokale voetbal te versterken en te stimuleren. Door onze krachten te bundelen, kunnen we de ontwikkeling van het jeugdvoetbal in Velsen bevorderen.


Als hoofdsponsor van Local Boys Velsen zal Sleepdienst J.J. Heida & Zn. B.V. niet alleen zichtbaar zijn op het sportveld, maar ook betrokken worden bij de koers en initiatieven die Local Boys Velsen organiseert. Wij kijken ernaar uit om met alle Velsense voetbalclubs samen te werken aan spannende projecten, zodat onze lokale spelers zich op hoog niveau kunnen ontwikkelen, met als doel dat de Velsense voetbalsupporter in de toekomst kan gaan genieten van nog meer lokale jongens in de eerste teams van onze voetbalverenigingen.


Namens Local Boys Velsen willen we Marco hartelijk bedanken voor zijn vertrouwen en steun. Samen kijken we uit naar een succesvolle en opwindende toekomst, zowel op het veld als daarbuiten.


Wilt u net als Marco ons helpen, wij zijn altijd op zoek naar extra sponsoren om ons te ondersteunen in onze missie. Als u geïnteresseerd bent in het ondersteunen van ons initiatief en het lokale voetbal in Velsen, neem dan gerust contact met ons op


Team Local Boys Velsen